Skrev om oss

Screenshield för Sony Ericsson Xperia RAY (ST18i) (hela kroppen)

Anna Linde

Ett väl genomtänkt skydd mot repor, efter appliceringen försvann verkligen alla mindre bubblor. Det känns bättre att hålla mobilen i handen nu. Ganska så komplicerad appliceringen på mobilen, det kräver att man är händig. Jag hade ett val, att köpa bara skydd för skärmen eller för hela mobilen. Jag förstod inte hur ett skydd för hela mobilen skulle se ut. Då föll valet på denna produkt.

Screenshield folie för skärm på Prestigio MultiPad PMP 5197D PRE-PMP5197D

Andreas C.

Behaglig vid beröring, många storlekar för olika apparater. Otillräcklig tjeckisk manual för appliceringen. Folien är super, en liten bubbla försvann verkligen, men det är nödvändigt att läsa manualen på nätet eftersom den i förpackningen var kortfattad utan grundläggande detaljer som att folien ska sprayas även uppifrån för bättre applicering eller att den vid ett misslyckat försök går att ta loss och prova igen. Det är också bra att veta att man inte bör sätta igång apparaten förrän efter 24 timmar, vilket kan komplicera en hel del om man inte vet det.

Screenshield folie för skärm på Motorola Defy mini MOT-DEFYM-D

Bosse L.

Folien såg verkligen tålig ut. Först klistrade jag på den fel och det var inte lätt att ta loss den, så jag antar att den skyddar skärmen bra. Rekommenderas varmt.

Screenshield folie för skärm på Canon EOS 650D

Anders B.

PERFEKT, REKOMMENDERAS. Investeringen lönar verkligen igen sig, bättre än att senare svära över en repad skärm. Vid appliceringen av folien måste man anstränga sig lite, det kräver tålamod, men resultatet är värt det. Köpt direkt på Screenshield.se.

1

Skriv vad du tycker