Skinzone i media

Skyddande beständigt vinylhölje? Ett nytt liv för din telefon Sony XPERIA

”…Jag bestämde mig för att göra min Sony XPERIA T riktigt snygg, och trots att jag till en början var skeptisk är jag nu verkligen nöjd. Precis alla jag visar mobilen för gillar den.

Jag skulle vilja poängtera ytterligare två saker – i folien finns små spår, så om du får kvar bubblor efter att ha klistrat på folien är det inga problem att bli av med dem. Foliens yta är dessutom inte helt slät, utan lite skrovlig, vilket gör att mobilen känns bra i handen. Från min sida alltså bara uppskattning…”


Screenshield: skyddande kvalitetsfolie inte bara för iPhone och iPad

”…Enligt min mening är investeringen på ca 400 Kč för att delvis skydda elektroniken, som kostar över tiotusen kronor, försumbar. Om Apple erbjöd er att betala ett halvt tusen extra för att ni aldrig skulle få repor på skärmen på er iPhone eller iPad skulle ni förmodligen tacka ja. Det är också viktigt att nämna att folien Screenshield har livstidsgaranti ifall den skulle få en reva eller bli repad.”

Screenshield folie: Intryck av långvarig användning 

”…Folien klarade det långvariga testet mycket bra och har pålitligt skyddat min mobil. Att sätta på folien är relativt lätt, bara man noga läser det bilagda bladet…”

Vi har testat skyddsfolien Screenshield för mobiler

”…Skyddsfolien Screenshield har i vårt redaktionella test visat sig vara ett mycket kvalitativt skyddande tillbehör till mobilen, vare sig det är med beröringsskärm eller utan. Till skillnad från vanliga folier klarar vem som helst att applicera den och efter installationen finns det inte minsta bubbla kvar under folien.

Priset 390 Kč kanske inte känns så lågt för alla, men man måste tänka på att tillverkaren i förpackningen också skickar med hjälpmedel för enkel applicering och själva folien hör tack vare sin kvalitet till den absoluta toppen på marknaden. Allt som allt är det absolut bättre att skaffa folien, än att efter en tid tvingas betala mångdubbelt för byte av repad skärm…”

”Jag hanterar inte mina mobiler särskilt ömt. Ibland stoppar jag ned dem i fickan tillsammans med husnycklarna, en gång nästan borrade jag igenom en skärm på det sättet. Jag välkomnade därför skyddsfolien Screenshield från företaget Skinzone för min smartphone, som skyddar både dess skärm och baksida. Appliceringen, dvs påklistrandet, är barnsligt enkelt.

Screenshield är väldigt behaglig vid beröring, nästan lika naturlig som hud, så att den inte glider ens på ett bord. Det jag är mest förvånad över är att det ännu efter flera veckors användning fortfarande inte syns några repor. För ett pris som bara något överstiger priset för en middag måste man säga att Screenshield, som skydd för en relativt dyr apparat, verkligen lönar sig.”

Fördelaktigt samarbete vid försäljning av Screenshield™ produkter garanteras direkt av tillverkaren. Vänligen kontakta generalagenterna för marknaderna i Tjeckien och Slovakien.

Contact for journalists

Petr Svoboda
Phone.: +420 602 291 119
E-mail: petr.svoboda@skinzone.cz