Skinzone – dekorativa skal

 

Skalet är en kvalitetsinplastning med speciell sammansättning med en beständig ytbehandling med ett UV-filter som sörjer för att färgerna består. Det faktum att skalen blivit ett fenomen behöver inte understrykas. Det som tvärtom är viktigt att ta upp är deras kvalitet.

Skinzone lanserar på markanden en enastående teknologisk nyhet, som inte bara möjliggör en fulländad applicering av skalet på produkten, utan som även höjer dess motståndskraft mot mekaniskt slitage och ett UV-filter inbäddat i den unika lamineringen förhindrar att färgerna bleknar på många år. Den nya teknologin arbetar med en revolutionerande plastfolie försedd med ett speciallim med integrerade mikrokanaler.Dessa gör att det är lätt att trycka ut luft från utrymmet mellan den yta som ska skyddas och skalet. Fastsättningen av skalet blir därmed maximalt förenklad, bekväm och utan bubblor, utan att för den skull förlora i kvalitet. Du kan känna dig trygg i att när det är dags att avlägsna skalet efter att dess livslängd är slut eller när du vill byta ut det mot en ny design kan du göra det utan att något klister sitter kvar på din utrustning. Ett ytterligare innovativt steg är klistrets gråa färg. Tack vare detta är skalets motiv fullständigt isolerat från underlagets färg eller mönster och dess färger framträder fullkomligt klart.

3D-effekt
En fullständig NYHET är ett helt nyframtaget material som skapar en 3D-effekt. Den speciella teknologin i översta lagret i skyddslamineringen skapar en intressant 3D-effekt. Observera dock att denna effekt bara går att skapa för vissa motiv, i synnerhet där skärpedjupet är markant och som hjälper till att skapa 3D-effekterna. Detta nya material har provats på större ytor som till exempel på notebookar och surfplattor, den lämpar sig inte för mindre ytor som till exempel smartphones


Koleffekt
Kunden kan i stället för ett klassiskt färgmotiv eller foto i stället välja ett speciellt material som imiterar svart eller vitt kol, som imiterar aluminium eller som imiterar krokodilskinn. Dessa material finns under Kategori Kol Special. Det rör sig om plastiska material, som man inte trycker några motiv eller bilder på.

 Välj från 1250 motiv för din apparat.


3D-Effekt

Standard laminering

3D laminering

Koleffekt